ieugold.jpg

Anja Carolina underviser dig i orakelkortenes magiske verden

Anja Carolina underviser dig i orakelkortenes magiske verden

Vil du gerne være god til engle/orakelkort?

 Kunne du tænke dig at være åben for intuitivt at kunne modtage beskeder når du læser kort?

 At kunne forstå hvad kortene fortæller instinktivt, uden at skulle bruge guidebog? 

At kunne bruge kortene som vejviser i dit liv? 

Så kig med her, for nu har jeg skabt et solidt og indførende basiskursus til dig som vil i dybden med denne form for divinationsredskab. 

Du kender måske allerede til min uddannelse som jeg kører ca. en gang om året, men har ikke brug for at blive professionel læser eller tilføje det til dit repetoire som behandler. 

Dette kursus er perfekt for dig som privatperson, der har en interesse i kortene, men som stadig vil have topkvalitet undervisning.

 For du får selvfølgelig samme kvalitet undervisning som eleverne på uddannelsen gør. Det du får er skræddersyet til dig som vil bruge kortene privat, deri ligger forskellen.  Kurset er et selvstudiekursus og kan derfor gøres billigere end hvis du tager uddannelsen med fuld mentortræning. Du kan tage kurset her året rundt, hvor du på uddannelsen kun kan komme med. ca. en gang om året.

 
2016-10-24 11.09.01.jpg
 

Er det her dig?

·         Vil du have et redskab som direkte styrker din intuition?

·         Vil du kende forskellen mellem englekort og orakelkort – og hvornår den ene eller anden type kort er bedst at bruge?

·         Vil du lære at tappe ind i din intuition – ligegyldig hvor du er og bruge den konstruktivt til dit eget bedste?

·         Vil du lære hvad det egentligt er at ”læse intuitivt?”

·         Vil du vide hvordan kort der modsiger hinanden, kan give mening alligevel?

  

Orakelkort er et redskab til at kommunikere med det guddommelige Univers og det er for alle. Også for dig!

 

Har du en følelse af at der er mere mellem himmel og jord, men har svært ved at tappe ind i det, så er engle- og orakelkort den nemmeste måde at genetablere kontakten til både din intuition og det ”mere” som er tilgængeligt for os alle.

 

Det er også for dig som ønsker en struktur på dine læsninger, så du aldrig går i stå midt i en læsning, og for dig som ønsker at føle tillid til at du tolker korrekt.

 

Med Intuitiv Englekortlæser Basiskursus i ryggen kommer du aldrig mere til at vakle i din tro på hvilket fantastisk redskab til healing engle- og orakelkort er. Du kommer til at mærke det stærke bånd mellem dig, englene og Universet når du læser kort.

 

 

Hvad lærer du på Intuitiv Englekortlæser Basiskursus?

 

·       Hvordan du indvier nye kort, renser kort med forskellige metoder og opbevarer dem

·       Hvilke typer kort der findes og hvad de hver især er gode til

·       Hvad du kan gøre når kortene ikke giver mening

·       Forskellige typer oplæg lige fra simple og små til store og avancerede

·       Meditationer til at hjælpe dig med at åbne din intuition

·       Storytelling – hvilken historie fortæller kortene i oplægget?

·       At læse kort der vender på hovedet

 

 

Køb adgang i dag og få også disse bonusser:

 

Bonus 1 : Når du har købt adgang til kurset, har du mulighed for at blive en del af fællesskabet, i vores lukkede Facebookgruppe, hvor jeg svarer på spørgsmål og afholder masterclasses (gratis for dig på basiskurset). Disse masterclasses har du indflydelse på, så de emner du har brug for at gå mere i dybden med, kan være en masterclass. De er helt gratis for dig som har købt kurset.
Bonus 2 : Så du aldrig løber tør for spændende oplæg og muligheder for at bruge dine kort, får du en PDF til download med det samme, som indeholder mine 19 favoritoplæg.

 

Hvordan foregår det helt konkret?

Efter køb modtager du en kvitteringsmail med link til at downloade dit materiale. Det er samlet i en PDF. I den finder du det hele, også links til dine videoer.

Derfra går du i gang i det tempo som det passer dig. Brug gruppen som sparringsgruppe, del dine succeser og stil spørgsmål når noget undrer dig. Da kurset kører året rundt, vil alle være forskellige steder i materialet og det giver en gruppe hvor vi kan hjælpe hinanden.


Hvad koster det?

Prisen for Basiskurset er 2500kr,. inkl. Moms

Du kan vælge at betale i 5 rater mod et lille administrationsgebyr på 100 kr. Vælg mulighed i menuen i betalingsvinduet

  

FAQ:

 Hvor lang tid er du med i gruppen? Hvor mange oplæg er der hver uge? 

 Gruppen vil være en slags evighedsgruppe, hvor jeg er tilgængelig for at stille spørgsmål til. Du har også mulighed for at gratis deltage i masterclasses hvor vi dykker ned i et relevant emne omkring kortene.

Materialet bliver sendt på én og samme gang, så man kan gå i gang i eget tempo. Dvs. at i gruppen vil nogen måske være længere fremme end andre og kan også hjælpe med spørgsmål - evt. kan man bytte læsninger med hinanden hvis man har lyst til det.

 Så det er ikke et forløb man skal følge med i i en bestemt tidsramme, men et kursus hvor man får det hele med det samme, for nogle vil måske gerne bruge længere tid på én type oplæg end andre.

 

Det ville være super, hvis det kunne være muligt at betale beløbet i mindre rater.

Du kan betale i 5 rater. Der er et lille administrationsgebyr på 100 kr. på ratebetalingsmuligheden som du vælger i betalingsvinduet i drop down menuen.


Er det udelukkende orakelkort det omhandler eller kommer du osse ind på engle/fe tarotkort?

 For mig dækker orakelkort over alle slags kort som bruges til divination, dvs. både fekort, englekort, tarotkort etc.

Jeg har en video som viser de forskellige typer kort og andre videoer med undervisning hvor du kan bruge alle typer kort til. Jeg laver ekstra masterclasses i gruppen hvor vi kan gå i dybden med en bestemt type kort, det har jeg gjort før og folk har været glade for det.