Hvilke orakelkort er god til dig som er sensitiv?

På billedet: Energy Oracle af Sandra Ann Taylor, Keepers of the light fra Kyle Gray og Past life oracle fra Brian Weiss.

På billedet: Energy Oracle af Sandra Ann Taylor, Keepers of the light fra Kyle Gray og Past life oracle fra Brian Weiss.

Rigtigt mange kvinder som er sensitive bliver draget til at arbejde med kort, krystaller og andre ting, som giver dem mulighed for at bruge deres intuition.

Orakelkort er fantastiske til intuitivt arbejde, de får hjernen til at arbejde på en måde som føles rigtig godt for os som er intuitivt anlagte.

Men hvilke kort passer sig til dig som er sensitiv? Man kunne godt forledes til tro at det vil være kort som er blide, bløde, og lyserøde. Men det her hvor at vi skal passe på ikke at lade os fange af stereotyperne.

 

Stereotyperne som jeg ser dem, er f.eks. at sensitiv altid skal ses som nogle der græder let, er generte, er indadvendte, er bange for alt hvad der er mørkt og så videre…

(det kan godt være at det er dig og det er der intet i vejen med)

 

Men ud fra hvad jeg har observeret så er der lige så meget forskellighed blandt sensitive og intuitive kvinder, som resten af befolkningen. Nogle sensitive vil holde sig til de kort som er  bløde og blide, mens andre ingen problemer har med at arbejde med noget,  som er lidt mørkere i billederne og farverne.

 

På den måde er vi alle unikke. Der er ikke noget forkert i hvis du helst vil holde dig til den bløde ende af skalaen. Men er din stil mere gotisk, til de mørke farver, til de dystre så behøver du ikke holde dig til de blidere kort. Vi skal ud over stereotyperne her, for virkeligheden er at der er nogle som godt kan tåle at se gyserfilm og samtidig være de mest empatiske overfor deres medmennesker, mens andre sensitive ikke særlig godt tåler den slags.

Så hvad passer til dig? Det ved du helt intuitivt godt, hvis du mærker efter. Hvordan finder du så de rette kort til dig?

Den bedste måde, er at se hvad andre bruger og hvad de synes om dem, og der findes en hel masse vidunderlige Youtube videoer hvor folk anmelder orakelkort i enhver stil.

 

Det som jeg synes der er den vigtigste pointe her i dag, er at du tillader dig selv at være sensitiv uden at bokse dig selv inde. Måske passer du, som mig, i den kasse der hedder sensitiv og ”det skal helst være så lyst som muligt”, måske gør du ikke. Måske kan du sagtens tåle nogle billeder og ord som jeg ikke gør, og samtidigt være sensitiv. For at være sensitiv hænger ikke sammen med smag (ok jo til en vis grad – jeg tror f.eks. at der er en grænse for hvor meget vold og gys en sensitiv kan tåle at se). 

 

Eks. kan du synes at et kunstværk er formidabelt og det flår i alle dine hjertestrenge og får dig til at føle alle nuancerne af regnbuen på en gang på en helt transcendental måde, og for mig er det ”mjøh, det er da meget pænt…”

 

Så det der passer til en sensitiv kvinde, er nogle orakelkort som du føler dig sindssygt godt tilpas ved. Som du elsker at kigge på, som du føler er nemme at tolke og forstå og som giver dig følelsen af at din 6. Sans summer af inspiration og glæde når du har dem i hænderne.

 

Nu vil jeg gerne høre fra dig: Hvorhenne falder du som sensitiv når det gælder orakelkort? Hvilket er dit yndlingssæt og hvorfor? Del med mig i kommentarfeltet herunder.

 

Kh

Anja Carolina