Forsvind ind i en magisk verden

Denne artikel postede jeg i sommeren 2017 på min gamle, nu lukkede blog. Den fortjener en genlæsning her - få 3 romantips længere nede.

rawpixel-com-250921.jpg

Romaner med magi

En af de ting som jeg har nydt allermest i min sommerferie var at læse bøger, du ved, sådan rigtigt læse.

 

Ikke bare scrolle og skimme som min hjerne er blevet så vant til når jeg kører øjnene henover skærmen og følger med på sociale medier eller får det hele serveret på et sølvfad på en video.

 

Jeg ved at det er godt for mig, min sjæl elsker den afslappede følelse der opstår når der er tid til at ligge henslængt på en dejlig sommerdag, uanset om det regner eller er solskin udenfor, kan man altid læse en bog. På den langsommelige, dovne måde som da jeg var barn, og der var tid nok til alt om sommeren.
At læse en god roman er en af de bedste metoder til at koble af. Faktisk bedre end at gå en tur eller tage en kaffepause ifølge undersøgelser.*

 

Bare små 6 minutters læsning skal der til før du har sænket din stress med 68 procent! Så jeg vil slå et slag for at vi selvforkæler os med en god roman i dag! Eller en god novelle eller andet pendlerlitteratur, som lige kan snuppes i toget eller bussen hjem.
Du kan selvfølgeligt også højne oplevelsen ved at tage en halv til en hel time ud af dagen, sætte dig i yndlingslæsehjørnet med en kop varm the eller kaffe og falde i staver i en anden verden.  Det er det skønneste i verden at forsvinde ind i en anden virkelighed for en stund.

Du må ikke blive fortvivlet hvis det kræver et par gange at komme i gang, de fleste af os, inklusive mig som er inkarneret læsehest, har zapper-hjerne i dag. Min opmærksomhed er blevet vant til at skimme og suse videre og det kan føles lidt ukomfortabelt at synke ned i en bog hvis det er for lang tid siden sidst.

 

Lige indtil nervesystemet falder til ro og det siger klik og min krop husker den skønne, afslappede følelse, og mit sind bliver suget ind i en anden dimension gennem ordene på siden. Det er derfor at dette netop er et af mine 21 ritualer som sørger for at jeg føler mig i gudinde-topform.

 

Hvis du ikke ved hvor du skal starte og gerne vil kombinere en god læseoplevelse med et drys spiritualitet og magi får du her 3 forslag til en god læsestund.

Goddess of spring af P.C. Cast – på engelsk, men elsker hele serien (Goddess Summoning) og her på siden bliver vi nødt til at have en bog med gudinder med!

 

Friday Harbour serien af Lisa Kleypas – også på engelsk, skønne kærlighedsromaner med et lille drys magi

 

De udødelige serien af Alyson Noël, den første er Evermore – på dansk, her er fuld gas på det mystiske og spirituelle

 

At give mig selv lov til at have 100% mig-tid med en roman ved hånden er et af de gudinderitualer som jeg bruger for at føle mig glad i mit liv.

 

Det er en af grundstenene for at jeg er i kontakt med min indre ro og hvis du har lyst til at vide mere om de andre ting, jeg anbefaler enhver gudinde at praktisere i en moderne hektisk verden, så snup dit eksemplar af min e-bog Væk Din Indre Gudinde(KLIK) og få flere gode ritualer til indre ro.