Her kunne jeg godt have brugt mine orakelkort (energi er en sjov størrelse)

Copy of webbanner.png

 Til jul fik min mand og jeg nogle penge i gave og de faldt på et tørt (køkkensted), da flere af maskinerne enten var på dødens rand eller allerede begravet.

Henne i butikken fandt vi en elkedel som var ret så fancy synes jeg selv, med temperaturindstilling og lys og hvad ved jeg, så jeg nu kan få min hvide, grønne, og sorte the med præcis den rette temperatur – * nørd-alarm! *

Med modellen besluttet skulle jeg bare tage en kasse og så betale, men den første jeg fik fat i havde været åbnet, så jeg tog fat i den bagved og så meldte tvivlen sig. Jeg kunne mærke en forskel, men hvad betød det?

 

Jeg har før stået i den situation og så valgt den forkerte, fordi jeg ikke ved om den ene eller anden følelse fortæller mig om jeg skal vælge varen eller sætte den tilbage. Det sker aldrig hvis jeg bare mærker og handler med det samme.

Det sker altid hvis jeg begynder at tænke – altså skaber mellemrum mellem den følte energi og handlingen. Og det er der, jeg godt lige kunne bruge mine orakelkort, bare sådan have dem i tasken og hive dem op i butikken og lægge et kort for hver (for det ville jo slet ikke se spor bizart ud haha).

For orakelkort virker som en ordbog der oversætter energien til ord for dig.

 

Og energi er virkelig en sjov størrelse.

Hvis du eks. har prøvet at gøre som mig i supermarkedet eller som i mit tilfælde med elkedlerne, så har du måske også oplevet den der minimale forskel – for mig føles det som tyngde, at den ene føles tungere end den anden – men ikke kunne oversætte hvad det betød.

 

Jeg valgte den der føltes lettest og var med det samme i tvivl, men slog det så hen med at jeg jo ikke kunne blive ved med at stå og føle på æskerne. Et eller andet sted vidste jeg godt at jeg havde forplumret min intuition ved A) begynde at tænke over det og B) tage en æske som jeg havde en smule tvivl ved.

 

Selvfølgelig kom vi hjem med en defekt kedel.

 

Og jeg fik den sjove tanke om det med at have orakelkortene med. Det ville helt sikkert have hjulpet, men erfaringen jeg har gjort mig nu er at når ting føles tungere end det mulige alternativ, så er det den jeg skal gå med. Lettere er altså det forkerte valg når jeg skal vælge mellem to fysiske varer. Måske er det omvendt for dig? Eller noget andet du føler?

 

Hver erfaring hjælper dig med at skabe en forståelse for de diffuse, små energier som taler til dig hver dag i hver en situation. Dine orakelkort kan hjælpe dig – de kan bruges til at øve med. Du kan skabe erfaringerne i en rolig situation med dine kort, så du bliver skarpere hver gang du ude i den virkelige verden skal kunne høre og handle på en intuitiv fornemmelse.

 

Jeg elsker at lave en A eller B læsning med kortene, og spore energien på de to muligheder. Oftest ved vi jo godt hvad der føles rigtigt, og kortene kan hjælpe med at forstå.

(selvom jeg tror nu at elkedel-situationen vil vi alle finde os i en gang imellem).

 

Har du prøvet at bruge dine kort til at vælge mellem to muligheder? Og mærket forskellen i energien (den der subtile, fine følelse, som i mit tilfælde er tyngde) ?