At modtage miraklerne i dit liv – uden at f*cke det op

modtag mirakler.jpg

Tiden lige nu indbyder til transformation af energi og mirakler.

 

Energi er alt. Vi taler om alt fra kærlighed til penge til den stol du sidder på og læser det her, til den energi du kender som frisk om morgenen i din krop og træt om aftenen.

 

Et ønske er også energi. Hver gang du ønsker at noget i dit liv skal blive anderledes eller forbedres, så er det energi du sender ud i Universet. Men ofte er vi slet ikke forberedte på at håndtere energien, når ønsket bliver opfyldt. For den energi er jo anderledes—højere. Hvis vi ønsker os noget som bringer os stor lykke (en hest, en større bolig, en lønforhøjelse et par lækre stilletter…) ønsker vi os basalt set noget der vibrerer højere end det vi allerede har. Men det kræver en udvidelse af den energi vi skal håndtere. Nogle kalder det at skrue op for den indre termostat.

 

Det lyder nemt nok, og når man sender sine ønsker ud i Universet har man nok svært ved at forestille sig at man ikke skulle kunne tage imod miraklet—den store gave—når den ankommer.

 

Men hvad er det der gør at Lottovindere spenderer millionen i en ruf og vender tilbage til det liv de havde før, som gør at drømmerejsens første par dage ender i store brag af skænderier, at de mange tabte kilo og smagen af slankesucces forsvinder ligeså stille, som kiloene sniger sig på igen?

 

Det handler om ikke at være vant til at håndtere så høj og stor energi, og hvor gør man så af den? Ødelægger den og får den til at svinde ind til en størrelse, vores system bedre kan holde til.

 

Men, som dig, vil jeg gerne beholde miraklerne i mit liv—det er jo derfor jeg har ønsket mig dem. Så derfor øver jeg mig hver dag i at blive bedre til at udvide rummet inden i mig som skal holde den nye energi, til at ønske det bedste for mig selv og lære mig selv at skrue op for termostaten.

 

Det handler i bund og grund om bevidsthed om hvad det er der sker, om at vi har med energi at gøre. Og med at ønske kærlighed for sig selv. At turde unde sig selv det bedste, hvilket vi ofte tror vi gør, indtil det bedste bliver ødelagt af vores indre fem-årige som får et hysterisk flip over noget småt og latterligt, fordi hun blev bange.

 

Det er nemlig frygt der kommer og f*cker det op, når vi ødelægger ferien med skænderier, brænder Lotto-gevinsten af på fem sekunder og falder i kagefadet og slikposen igen, selv om vi ved bedre.

 

Be careful what you wish for, ’cause you just might get it – lyder et ordsprog. Og jeg siger: Ønsk rask væk, men lær dig selv at holde en højere vibration, så du ikke skræmmer dig selv nok til at ødelægge gaven.

 

Sådan bliver du bedre til at holde en højere vibration.

Som i denne artikel om hvordan du via dit hjem kan rense energien, handler det om at rense din egen energi. Om at gøre rent i de negative fnullermænd på det mentale, fysiske og psykiske plan.

 

Forberedelse/visualisering: Det hele starter her, med ønsket. Brug tid på at visualisere det hver dag. Se det, mærk det, tal om det (med nogle som du ved kan håndtere det og som ikke sørger for at ødelægge dit mod, med deres egen frygt!), skriv det ned specifikt. Det er en god øvelse i at fornemme hvordan den energi føles, når du er sådan en som har en hest, et par stiletter, drømmemanden, millionen etc.

 

Rensning af chakra: Nok det allervigtigste skridt. Når du renser chakraerne er det som fitness for dine energier og stærke muskler bærer altid bedst. Og stærke chakraer bærer også bedst på ny og høj energi. Jeg har en chakrameditation i shoppen, og ellers kan jeg anbefale Belinda Davidsons.

 

The Big Leap: Jeg anbefaler denne bog til dig som vil lære mere om og forstå hvad der sker når vi rammer loftet for hvor meget energi vi kan holde. Specielt for dig som ønsker at udvide din økonomi. Hvorfor er det at vi ikke kan unde os selv det bedste, selv når vi er øvede i det? Bogen kommer blandt andet med eksempler på hvordan succesfulde, rige mænd f*cker det op for sig selv, fordi selv mega-rige mennesker har en grænse for hvor meget succes de tør unde sig selv.

 

Kommunikation med ligesindede: Find nogle som du kan tale med dette emne om, læs evt. The Big Leap sammen—når frygten kommer snigende er det guld værd at kunne verbalisere det til en der forstår hvad man taler om. Italesættelse af frygten får den ofte til at skrumpe hurtigere ind.

 

Se på det hele som energi der skal transformeres og holdes, og du skal øve dig i at være mere rummelig og stærk.

 

Støt dig selv med krystaller, Bachs Rescue Spray, Brænde salvie af, Bade dig selv i hvidt lys, konsulter dine engle og mærk og lyt efter hvad dit næste skridt skal være. Tænk positive tanker og brug positive affirmationer, når du mærker du er på vej ud af frygtens landevej. Og tilgiv dig selv når du f*cker det op. Det vil ske, men mindre og mindre for hver gang, så du kan komme hurtigere i gang med at nyde dit mirakel.

Kunne du lide denne artikel? Få gratis inspiration direkte i din indbakke - tilmeld dig her