Trænger du til grounding?

trængerdutilgrounding.png

Forleden havde jeg en vidunderlig samtale med Bernadette Vicktoria fra Kys Hverdagen om grounding, specifikt om hvordan man kan få lyst til at vende det hvide ud af øjnene, hver gang beskeden fra Universet er lige netop det: ground dig selv. Altså at rodfæste sig selv og få jordforbindelse.

 

Uanset om beskeden kommer via clairvoyance, englekort eller et feng shui råd til boligen om et område, der er ude af balance eller om det handler om manglende kontakt til englene eller til sig selv... så virker det som om svaret er at der er brug for grounding.

 

Men, grounding er keeeedeligt! Ikke?

 

Nej. Og ja.

 

Jordforbindelse kan virke som den kedelige kusine til festen, når man kan hænge ud sammen med de andre spændende gæster, som tager en med på farverige eventyr i andre dimensioner.

 

Men uden grounding, ingen eventyr. Uden jordforbindelse er du ikke sat i stikkontakten til din intuition, og til din evne til at få det bedste ud af det som den kan tilbyde dig.

 

Jo mere jeg rejser ud ad min vej i det spirituelle landskab, lærer jeg to ting: 

1. Jo mere jeg ved, jo mindre ved jeg - hvilket faktisk gør at jeg ved mere end før (kringlet hvad, og det skal jeg nok bringe op i en anden blog!)

2. Jo mere jeg fokuserer på min jordforbindelse og nærer den, jo mere folder eventyret sig ud. Jo flere beskeder får jeg fra englene og Universet.

Og her kunne jeg faktisk også tilføje en tredje ting, så det gør jeg:

3. Uden dyb rodforbindelse som er velplejet, er min spiritualitet en lille overfladisk plante som har svært ved at blomstre.

 

Det gælder alt, uanset om du har et ønske om at tiltrække en soulmate, manifestere overflod, forbedre dit helbred, styrke din kontakt til dine engle og guider, blive bedre til at læse englekort... ALT du gør, har brug for at du gør det med god kontakt til det fundament du lever på; din spirituelle og din fysiske Moder Jord.

 

Til gengæld oplever jeg at grounding bliver mere og mere sjovt jo mere jeg udøver det, så jeg ruller ikke længere øjne når den besked kommer til mig. Jeg ser det som en velsignelse at jeg nu får lov at pakke endnu en gave ud og opleve  endnu et lag af min egen eksistens her i denne verden.

 

Grounding er der jeg lægger flere og flere af mine spirituelle kræfter, også af den simple grund at hvis ikke rødderne er næret helt nede fra rodchakraet af, så er flowet til de andre chakraer ikke så god. Og et godt flow af livsenergi er dér nøglen ligger til alt hvad du og jeg ønsker os.

 

Tips til grounding

  • Vejrtrækningsøvelser

  • Forestil dig rødder fra dit rodchakra, som forplanter sig ud gennem dine ben og ud gennem fodsålerne og borer sig dybt ned i jorden. Se dig selv som en plante eller et træ der skyder rødder og suger næring op.

  • Chakrameditationer

  • Klæd dig i rødt, specielt på underkroppen.

 

Der er mange veje til grounding både af din fysiske krop og din sjæl. Jeg kan også anbefale Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordengs bøger om englekontakt, som har gode øvelser og indsigter om grounding.

 

Få flere artikler som denne - klik her