7 grunde til at bruge orakelkort

7grunde til at bruge orakelkort.jpg

1. Det er en nem måde at mærke hvad der egentlig rumsterer indeni dig - hvad er din umiddelbare reaktion på det kort du trækker? Det fortæller dig hvad du egentlig føler omkring en situation.

2. Orakelkort, uanset om du er til tarot, englekort eller noget helt tredje, er en meget konkret måde at reflektere over det vi endnu ikke kan se, det som ligger i det ubevidste.

3. Det er sjovt!

4. Har du brug for at vende en negativ situation? Orakelkort er en spændende måde at finde svar og løsninger på. Oftest vil du føle at "det vidste du da egentligt godt" når du vender kortene, men det er det geniale; vi har svarene inde i os, men vi kan ikke altid finde dem. se orakel- og englekortene som din lygte og vejviser til din indre visdom.

5. Mangler du et spirituelt ritual til din hverdag, så er englekort lette at gå til, de fås endda som apps! Selv på farten kan du trække opmærksomheden indad og få et kærligt svar på de ting du tumler med.

6. De er, modsat tarotkort, nemme at gå til uanset om du aldrig har prøvet at læse englekort før, eller om du er garvet læser.

7. De er fantastiske som selvudviklingsredskab; du lærer dig selv at kende på en helt anden måde, end ellers, da du går direkte ind og mærker dig selv intuitivt.

Har du lyst til at udvide dine evner med englekortene? Kom med på workshop eller tag uddannelsen til Intuitiv Englekortlæser.

Få flere spændende artikler når du tilmelder dig Goddess News