De 3 hemmeligheder bag en god englekortlæsning: Hemmelighed nr. 1

hemmelighed1.jpg

I denne lille tip-serie deler jeg med dig hvad der skal til for at en læsning er god, for dig selv eller for din klient. Der er nogle få grundpiller som skal være på plads for at du føler dig sikker til at gå med hvad der ellers dukker op, og lad mig sige at ikke to læsninger er ens! Heldigvis. Men det kræver at fundamentet er på plads at kunne gå med de vibrationer og klarsyns/klarhørelses/klarfølingsindtryk du ellers får ind når du lader kortene reflektere sjælens visdom.

 

Den første hemmelighed er:

Mod

 

Modet til at turde springe ud i det ukendte, der hvor du ikke har svarene på forhånd, hvor der ikke nødvendigvis er et facit; rigtigt eller forkert.

 

Det kræver også mod at sige de ting der kommer. At turde se sjælens svar i øjnene, uanset om det er til dig selv eller andre.

 

Det handler om at ikke lægge sit eget filter nedover de svar som kortene kommer med, men at turde være åben for at modtage/give de beskeder der er.

 

Heldigvis handler det aldrig om død og ulykke, som mange har set på film når tarotspåersken i sit mørke rum, med krystalkuglen, vendte kortene og sagde "åh-åh! Dårlige nyheder!"

 

Tværtimod, det handler nemlig slet ikke om at spå om fremtiden, men om at dykke ned i de ressourcer, der allerede ligger tilgængelige for os, men som kan være svære at høre og/eller forstå.

 

Orakel- og englekort kommer med produktive svar på hvordan vi forholder os til en given situation, hvordan vi selv aktivt kan handle på det vi står i og dermed komme fremad og videre. Vi skal være modige nok til at turde formidle de budskaber til os selv og til vores klienter - hvilket indebærer risikoen for "at tage fejl". For at sige noget der ikke passer hundrede procent, fordi vi netop ikke er sandsigersker der spår om fremtiden. Det vigtigste er at guldkornene, de gode beskeder og råd, kommer frem.

 

Hemmelighed nr. 2 kan du læse om her

 

Har du lyst til at udvikle dit mod når det kommer til englekort? Jeg tilbyder workshops og Intuitiv Englekortlæseruddannelsen til dig.