Skal man være clairvoyant for at kunne læse englekort?

anja.jpg

Orakelkort, englekort, tarot... disse vidunderlige redskaber til at kommunikere med det guddommelige Univers/Gud/Englene/Kilden/Feltet... hvad end du kalder det.

 

De kommer godt nok som regel med en guidebog, men skal man have særlige evner for at kunne læse dem, for sig selv? For andre? For virkeligt at forstå budskaberne, og mærke energien bag pappet med de kulørte billeder på?

 

Englekort, også kaldet orakelkort, er en vidunderlig nem måde at komme i kontakt med din indre visdom på. 

 

Med andre ord: Nej, du skal ikke være særlig synsk eller god til at mærke dine engle for at kunne bruge dette vidunderlige selvudviklings- og indsigtsværktøj som kortene er. Tværtimod!

 

Du kan have fået fingrene i dit første sæt kort og ikke ane hvad det går ud på, aldrig have talt med en engel eller følt Universets/Guds kæmpe, kærlige energi strømme igenem dig eller nogensinde have siddet i lotusstilling og brummet OM, og alligevel få en masse ud af dem.

 

De er nøglen til at lukke op for en port, og derinde bag døren gemmer din intuition sig, dine synske evner, dine evner til at kommunikere og fornemme Universets storhed. Derinde gemmer evnen til at modtage guidning fra din 6. sans sig. Så i virkeligheden er det nærmest omvendt - når du bruger kortene, åbner dine evner sig. Så du behøver ikke være clairvoyant eller medium for at kunne finde ud af kortene. det eneste du skal bruge er åbenhed og tålmodighed.

 

Native Spirit af Denise Linn og Wisdom of The Oracle af Colette Baron-Reid

Native Spirit af Denise Linn og Wisdom of The Oracle af Colette Baron-Reid

Øvelse, øvelse og øvelse gør dig god

Det handler om at øve sig. Om at forblive nysgerrig og åben. Og så også om at finde de kort der taler til dig. Taler, på flere måder. Både på den måde at du synes de er interesante/spændende at kigge på, du nemt forstår beskeden (den måde kortene er sat op på er forskellig) og at du kan se hvordan det er relevant i dit liv.

 

Det kan være en god idé at have flere forskellige sæt, da nogle gange vil du måske være draget af en bestemt type energi frem for andre, men med et eller to sæt er du godt kørende. Så længe du føler en forbindelse, en forståelse af kortene som måske skal hjælpes lidt på vej af guidebogen og noget øvelse, så kræver det ingen særlige evner at kunne lægge englekort for dig selv.

 

Kortene er de skønneste redskaber til at sætte gang i en åbning af din intuition, som til gengæld så baner vejen for at du meget lettere kan skabe det liv du ønsker dig, fra et sted hvor du og Univers går op i en højere enhed.

Lær mere om englekort på Intuitiv Englekortlæser