Stiller du de forkerte spørgsmål til dine orakelkort?

wrongqs.png

Det er fristende at se sine orakelkort og englekort som en slags krystalkugle der lige kan give det nemme svar om fremtiden.

 

Bliver jeg gift i år?

Finder jeg min soulmate i år?

Skal jeg sige mit job op?

Skal jeg købe huset?

Kan han lide mig?

Kommer min datter ind på uddannelsen?

Bliver jeg rask?

 

Allesammen eksempler på spørgsmål jeg ofte får når jeg bliver booket til en læsning, eller som jeg måske selv i tidens løb har spurgt mine kort om. Men engle- og orakelkortenes force er ikke at spå om fremtiden, faktisk gør de slet ikke den slags, kun hvis den der læser kortene er en dygtig clairvoyant der gør sig i den slags ting.

 

For de er redskaber, og det som de er rigtigt gode til, det er at måle energi - spørgerens energi. Din energi. Og det er det der er så fedt ved disse energiredskaber du kan tage og føle på mellem hænderne.

 

For hvis du spår i kortene kommer du ikke i dybden og du lægger din magt ud - derud - hvor noget større (englene, spirit, Gud, Universet) så skal give dig det lette svar. Men spirit/Gud/Universet/Englene opererer indefra dig, så svaret skal findes indeni.

 

I virkeligheden stiller mange lukkede ja/nej spørgsmål til kortene. Lad os sige at du spurgte om du kommer til at møde din soulmate i år og kortene svarer nej. Hvad ville du så gøre? Blive deprimeret og give op på kærligheden? Eller hvis de sagde ja, ville du så læne dig tilbage og vente på at han kom dumpende ind ad døren som en gave fra Julemanden?

 

Tag din power tilbage!

Den bedste måde at bruge dine orakelort på, eller bruge en englekortlæser på når du booker en læsning, er at bruge kortene til at give dig svar på hvor din power i situationen ligger. Hvilke skridt kan du aktivt tage eller fravælge for at opnå den bedst mulige vej i livet for dig? Er du i et skrantende parforhold? Så spørg ikke kortene om han er din soulmate, men spørg hvilken handling du kan tage for at forbedre forholdet. Måske får du svaret: gå din vej. Måske får du svaret: kom ind i kampen og giv det du selv ønsker at modtage.

 

Uanset hvad, så mærker du efter hvorhenne det kortene reflekterer mærkes inde i dig, det er din sandhedsmåler. Får du svaret gå din vej og det føles helt forkert i maven? Træk flere kort for at finde ud af hvilke energimuligheder der ligger for dig. Klarhedskort kalder vi dem.

 

Essensen er at du stiller et spørgsmål til kortene for at få belyst hvor din power ligger, dernæst mærker du efter og tager handling. Hvis du bruger kortene som en magic eightball eller en krystalkugle kommer du aldrig i dybden eller i nærheden af de sande svar.

Brug kortene som rettesnore til handling, så vil de tjene dig godt.

Lær mere i Goddess Within You CLUB