Book en orakelkortlæsning

Velkommen til mine sessioner med engle- og orakelkort. Herunder kan du læse mere om hvordan det foregår og de forskellige typer af læsninger jeg tilbyder. Du finder de læsninger jeg aktuelt udbyder i shoppen.

Her kan du læse mere om mine læsninger med kort:

Alle mine læsninger handler om at give dig power og kraft til at tage tøjlerne i dit eget liv. De er opløftende, kærlige og så langt fra spådomme som man kan komme. Dette er åndelig vejledning, med kortene som broen mellem dig og det intelligente univers. Jeg er tolken der oversætter og giver beskederne videre. Hvordan du vælger at bruge/ikke bruge dem er op til dig.

 

I tvivl om hvilke spørgsmål du kan stille? Læs mere her:

Velkommen til mine sessioner. Jeg guider dig via den åndelige verden til at få ro på, klarhed over hvor du skal hen og hvilke bump på vejen du kan møde og ikke mindst; hvordan du tackler dem bedst muligt.

 

Emner du kan spørge om er alt mellem himmel og jord. Hyppige emner er dog kærlighed, parforhold, job/karriere, flytning, finde sin passion, turde tage skridtet mod en drøm, helbredsproblematikker og økonomiske bekymringer.

 
 

Vil du vide om du er sammen med din soulmate?

 • Om dette jobskifte er noget for dig?

 • Om du skal flytte til et andet land/by?

 • Vil du vide om du skal blive i dit job eller søge nyt?

 • Om det er den rigtige retning du er gået i med din butik?

 • Vil du vide om timingen er god til at springe ud som selvstændig?

 • Om der er noget du kan gøre for at hæve din energi?

 • Vil du vide hvorfor du møder den samme følelse/tanke/blokering omkring kærlighed, venskab, karriere etc. ?

I mine sessioner bruger jeg orakel/englekort som værktøj til at forbinde mig med englene/Gud/Universet/Kilden - hvad du end kan lide at kalde det - og få de svar som dit Højere Selv ønsker du skal vide. Du får ikke hvad du har lyst til at høre, men hvad du har brug for at høre. Englekortlæsninger er en genvej til at få løst knuder op, pudset brillerne og se mere klart og tage et bevidst valg, hvilket typisk skaber ro og glæde efter en session.

 
 

Hvad kan du forvente i en læsning og hvad kan du spørge om?

Når du køber en læsning eller en session hos mig får du ikke passive spådomme, men guidning fra Universet som du kan bruge i dit liv. Jeg bruger orakelkort som ”værktøj” til at guide beskeder og vejledning igennem.

En læsning/session hos mig gør dig i stand til at få et helikopterperspektiv på din situation, så du kan rykke dig fremad, vide hvad det næste skridt er eller blive klar over hvad det er der blokerer dig. Englene og jeg er dit heppekor og vejleder dig kærligt. Når du køber en session hos mig, giver du mig lov til at kigge ind i dit liv og din energi, derfor læser jeg for dig, og ikke for andre uden deres tilladelse.

Din session handler om dig.

 
 

Sådan får du den bedste læsning/session

Jo mere specifik du er, jo mere specifikt er det du får ud af din læsning som regel. Så for at undgå en mudret læsning, som ikke giver noget klart svar, så er det en fordel hvis du fraserer dit dilemma i et spørgsmål som er åbent, som disse:

 

 • Hvordan kommer jeg bedst fremad i min situation?

 • Hvor er jeg på vej hen i forhold til (indsæt din situation her)?

 • Hvad er den bedste handling jeg kan tage i denne situation?

 • Hvad vil resultatet blive hvis jeg tager denne vej/handling?

 • Hvad er i mit højeste bedste i denne nye mulighed (kærlighed, job, flytning etc.)

 • Hvad har jeg brug for at vide i den her situation?

 

Jeg vil hjælpe dig med at stille det rette spørgsmål til kortene, ud fra din situation. Vi koncentrerer os om et spørgsmål per læsning/session.

 

Hvilke spørgsmål læser jeg ikke på?

Jeg svarer ikke på hvornår og hvor noget sker, mine sessioner handler om hvor din power ligger, ikke om at spå om fremtiden.

Du er velkommen til at spørge om dine bedste muligheder for at åbne dig for eller tillade ny kærlighed, overflod og muligheder i dit liv.

 

Jeg yder ingen retur på sessioner/læsninger som allerede er startet eller er fuldført.

Jeg lægger en masse hjerte, sjæl og energi i mine sessioner så du får det bedste resultat, du er altid velkommen til at kontakte mig for at finde ud af om mine sessioner er et match til dig før du køber.

 

Privatlivspolitik:

 Din læsning/session er privat og fortrolig og jeg deler ikke med tredjeparter. Det er op til dig at gemme din læsning, hvis du har fået en lydfil/video/PDF da jeg ikke gemmer dem mere end 7 dage efter de er sendt til dig. Download derfor straks når du modtager dem.