Er det her dig?

 • Vil du have et redskab som direkte styrker din intuition?

 • Vil du kende forskellen mellem englekort og orakelkort – og hvornår den ene eller anden type kort er bedst at bruge?

 • Vil du vide hvordan du overkommer de usikkerheder der holder dig tilbage i dine læsninger?

 • Vil du lære at tappe ind i din intuition – ligegyldig hvor du er og bruge den konstruktivt til dit eget eller andres bedste?

 • Vil du lære hvad det egentligt er at ”læse intuitivt?”

 • Vil du vide hvordan du kan bruge orakelkort til at manifestere dine drømme?

 • Vil du vide hvordan kort der modsiger hinanden, kan give mening alligevel?

 • Vil du vide hvad du skal gøre hvis din hjerne blander sig og du bliver i tvivl undervejs?

 
 
ieuposter.png
 

Tag på en sjælerejse i orakelkortenes verden og kom tættere på din intuition og din egen indre gudinde. Bliv uddannet i at give dig selv, venner og klienter healende og brugbare svar på deres udfordringer i livet.

Vil du gå helt i dybden med at læse og tolke englekort? Vil du lære en vidunderlig måde at hjælpe dig selv og andre på?

Intuitiv Englekortlæser er perfekt for dig, som har leget lidt med engle-og orakelkort men mangler følelsen af at du virkeligt kan levere beskederne der kommer igennem. Mangler du en tro på at du har talent for at læse kort, eller mangler du en følelse af at du ”gør det rigtigt”, så er du havnet det rette sted.


Orakelkort er et redskab til at kommunikere med det guddommelige Univers og det er for alle. Også for dig!

 

Har du en følelse af at der er mere mellem himmel og jord, men har svært ved at tappe ind i det, så er engle- og orakelkort den nemmeste måde at genetablere kontakten til både din intuition og det ”mere” som er tilgængeligt for os alle.

 

Det er også for dig som ønsker en struktur på dine læsninger, så du aldrig går i stå midt i en læsning, og for dig som ønsker at føle tillid til at du tolker korrekt.

 

Med Intuitiv Englekortlæser i ryggen kommer du aldrig mere til at vakle i din tro på hvilket fantastisk redskab til healing engle- og orakelkort er. Du kommer til at mærke det stærke bånd mellem dig, englene, Universet og den du læser for.

 
2016-09-22-11-33-16.jpg

Jeg lærer dig alt jeg ved

Anja Carolina med Wisdom of The Oracle

Angels of Atlantis

Angels of Atlantis

mckinley-law-58594-unsplash.jpg
 

I modsætning til tarot er der ingen reel struktur med orakelkort og det kan føles flyvsk og svært for mange, men på min uddannelse lærer jeg dig at fange det flyvske og binde det sammen til en fortælling, som du eller den du læser for, rent faktisk kan bruge til noget i det ”virkelige” liv.

 Drømmer du om at kunne levere solide, brugbare læsninger til dine klienter eller måske bare om, at hver eneste dag at kunne gå til dine kort, og få svar på det du er i tvivl om?

 
ieuudtalelse2.jpg

Vil du have det sådan?

Så er Intuitiv Englekortlæser for dig

 

Uanset om du læser for dig selv, venner og familie eller klienter, er du med til at skabe indsigter, klarhed og balance med dine stærke og dybe læsninger.

Denne uddannelse giver dig evnen til at være spot-on hver eneste gang du laver en læsning

 

Du lærer et helt nyt sprog når du lærer at tolke beskeder kortene kommer med til dig. Her lærer du at tale direkte med Universet.

Uddannelsen er en kombination af online undervisning, leveret til download som tekst, lyd og video, plus livetræninger i lukket Facebookgruppe (kræver du kan komme på kamera via computer, smartphone eller tablet)

 
onlineundervisning.png
Jeg tilmeldte mig IEU hos Anja, da jeg gerne vil dykke endnu dybere ned i engle og orakel kort universet.
Jeg havde deltaget i nogle enkle kurser, men kunne bare godt tænke mig noget mere.
På dette tidspunkt kendte jeg godt til Anja og hendes IEU uddannelse, så gik bare og vendte på at hun lukkede op for et nyt hold. Og det skete så, jeg modtog en mail hvor hun ville prøve at lave et online forløb, og det var super fedt, da jeg bor i Jylland så jeg tilmeldte mig med det sammen. For har haft det sådan, at hvis det ikke var Anja som jeg kunne tage IEU ved, så skulle jeg ikke have det.
Var utrolig glad at jeg nu kunne få mit ønske opfyldt.

Jeg er virkelig overrasket over hvor meget vi har været omkring med kortene, jeg har udviklet mig rigtig meget på de 6 mdr. uddannelsen strakte sig over, ikke nok med det, så kom vi rigtig meget i dybden med det, vi har blandt andet øvede forskellige metoder at læse kortene på, og hvad der fungere og ikke fungere i en læsning.
Anja er meget engageret og passioneret i sit arbejde og for hendes elever, hvilket man kan se på undervisnings materialet og måde hun underviser på, hun brænder virkelig for det her og vi har siden dag 1, altid haft muligheden for at stille spørgsmål, hvis der var noget vi var i tvivl om.
Der var plads til at “fejle” og forståelse for, hvis man gik i stå og skulle bruge lidt ekstra tid, til at summe over kortene når vi havde undervisning.
Og så har der været masser af plads til sjov og latter og energien var altid høj.

Ikke nok med det, så har det være en personlig rejse for mig, da vi kommer ind på forskellige emner i forløbet. Hvilket har gjort mit liv og hverdag meget nemmere at håndtere og forstå, og det kan jeg kun takke Anja for.

Hvis jeg kunne få muligheden for at tage uddannelsen igen, så ville jeg være den første der tilmeldte mig, det har været en HELT fantastisk rejse for mig og jeg har lært to skønne kvinder at kende. – Isabella, Hold 2
 

Over 6 moduler lærer du:

 • At åbne din intuition op, stole på den og bruge den med fantastiske resultater til følge

 • At komme udenom frygt og egos indblanding i dine læsninger så du får sandfærdige svar

 • At vælge det rette kortsæt og det rette oplæg til spørgsmålet du er blevet stillet

 • At lave læsninger på skrift, såvel som ansigt til ansigt/ Via Skype el. lign.

 • At beskytte din egen energi under og bagefter en læsning

 • Måder du kan hjælpe og støtte dig selv ved hjælp af englene, rensning af dig selv, rum og kort

 • Hvad forskellen på de forskellige orakel, engle- og tarotkort er

 • Hvad du kan gøre hvis et kort ikke giver mening

 • Hvordan du tolker kort på hovedet eller kort der hopper ud mens du blander

 • Hvem der bør og ikke bør røre dine kort

 • Hvilke spørgsmål englekort kan svare på

 • At lægge kort indenfor emnerne kærlighed, livsformål, livsomstændigheder, helbred, karriere og økonomi.

 • Avancerede og simple oplæg og hvornår du skal bruge hvilke

 • At læse for dig selv og for andre, både privat og professionelt

 • Om timing-spørgsmål og ja/nej spørgsmål

 
dsc_0212.jpg

Da jeg fik mit diplom dengang, var døren til sjælearbejde og selvudvikling blevet åbnet.

Idag er jeg et sted hvor jeg stoler på mig, er tro mod mig, og ved hvad jeg er værd og står for. Dette udvikles hele tiden, hver dag faktisk.

Mit selvværd har jeg nu fundet, Så jeg nu tør sige fra og sige til. Jeg har tilmed lavet workshops hvor jeg har indviget nysgerrige sjæle i hvordan man bruger orakelkort, arbejder med energi og healing, ja listen er lang. Før ieu var jeg ved at dø når jeg skulle stå foran nogen og tale.

Jeg har gjort op med forhold, venskaber, relationer der ikke var gode for mig og jeg kunne blive ved.

Jeg er så taknemmelig for at jeg dengang sprang ud i det, og tilmeldte mig denne fantastiske uddannelse.

Og jeg glæder mig til at se hvor rejsen fremadrettet føre mig hen.

Udover en masse værktøjer, insigter og en god forbindelse til min sjæl og universet, har ieu også givet mig venskaber for livet. - Maria

 

Livedagene har altid været et hit, og med Intuitiv Englekortlæser Online 2018 har jeg skabt en måde vi kan øve i samme onlinerum og få ligeså meget ud af det, som hvis vi sad i samme rum sammen.

Som Maria og Kirsten beskriver, så sker der noget særligt når vi samles i fællesskab og nu er det lykkedes at genskabe dette fællesskab via nettet, så vi kan være sammen, uanset om du sidder på Bali, i Ribe eller Odense.

 
Jeg havde deltaget i nogle enkle kurser, men kunne bare godt tænke mig noget mere.
På dette tidspunkt kendte jeg godt til Anja og hendes IEU uddannelse, så gik bare og vendte på at hun lukkede op for et nyt hold. Og det skete så, jeg modtog en mail hvor hun ville prøve at lave et online forløb, og det var super fedt, da jeg bor i Jylland så jeg tilmeldte mig med det sammen. For har haft det sådan, at hvis det ikke var Anja som jeg kunne tage IEU ved, så skulle jeg ikke have det.
Var utrolig glad at jeg nu kunne få mit ønske opfyldt. - Isabella, Hold 2
 
ieuliveudtalelse.jpg
 
IEU er en rejse i det uvisse i sit eget indre, hvor man undervejs opdager nye eller gemte sider af sig selv. Uddannelsen er et superunikt redskab til forbedring af eget liv, egen spirituelle evne og til kærligt at blive guidet af Universet. Det er virkelig en sjælerejse hvor man gang på gang overraskes positivt. Den giver også mulighed for at udvikle evnen til at læse Orakelkort for andre og dermed give kærlige budskaber videre. Den positive feedback man får tilbage fra de personer man har læst Orakelkort for gør, at man indser hvordan man kærligt kan hjælpe andre til at komme op i højere energier og få magten i eget liv tilbage. Det mærkes tydeligt at der er tryghed og kærlighed i den lille undervisningsgruppe, hvilket gør at alle støtter op om hinanden og har et godt sammenhold.- Ulla, Hold 1
 

Yes, vi kommer til at lave ritualer, skabe magi og få masser af indsigter sammen, i vores lukkede gruppe hvor vi mødes på kamera.

 

Med 12 livetræninger, lagt både i weekender, hverdage (formiddage og aftener, så du altid kan finde en livetræning der passer dig) får du en grundig indføring i at bruge din intuition og orakelkortene i praksis. Undervisningen foregår via lydfil, pdf og video samt på livetræningerne, dertil skal du lægge hjemmearbejde med prøvekaniner.

 

Gennemfører du uddannelsen, med alle hjemmeopgaver og din tilstedeværelse på mindst 50% af livetræningerne, bliver du certificeret og får et diplom og kan blive optaget på oversigten her på anjacarolina.com over uddannede læsere, så klienter kan finde dig. Du kan også bare tage uddannelsen for din egen skyld, det er intet krav at du vil have klienter og være på Intuitiv Englekortlæser oversigten. 

 

 

Du får:

 • 6 moduler med undervisning og rig mulighed for livetræning. Disse livetræninger er din mulighed for at stille spørgsmål og øve med ligesindede. Undervisningen foregår således at du modtager dit modul og første livetræning ligger ca. 10 dage efter. Der er 2 livetræninger til hvert modul, og det er et krav at du deltager på én af disse. Det giver dig mulighed for at øve hjemme og være klar med evt. spørgsmål og til at øve dig i lukket rum online med dine medstuderende. Disse livetræninger er dybdegående og magiske – det er ren healing og åbning for din intuitive kanal!

 • Undervisningsmaterialer på lydfil, video og pdf-guides mellem modulerne, som giver dig nem, tilgængelig viden om hvordan du får det meste ud af dine kort. Du får nye oplæg, viden og tips til at gøre dine læsninger bedre.

 • Privat Facebookgruppe med løbende sparring med Anja Carolina – her kan du og dine soulsisters dele alt hvad i oplever undervejs og stille spørgsmål til Anja Carolina på livestreams.

 • Et sæt englekort + hemmelige gaver, der støtter dig på din spirituelle sjælerejse (det anbefales dog at du har et sæt englekort inden opstart, da goodiebags først bliver sendt i slutningen af modul 1)

 • Mulighed for personlige læsninger af Anja Carolina på livedagene

 • Materialet som PDF til download så du har det for altid

 • Altid små hold for en fokuseret, personlig, varm og nærværende stemning – også selvom det er online. Små hold giver dig mulighed for at blive set, hørt og støttet i at udvikle dine evner.

 • Mulighed for at købe kort, krystaller og salvie til rabatpriser undervejs.

 
foracc8ar-2018-moduler.png
 

At blive Intuitiv Englekortlæser er en fantastisk rejse, Anja er en skøn sjæl og jeg har nydt alle de timer vi har tilbragt sammen.

Uddannelsen er virkelig dybdegående, det fantastiske og det unikke er den er over et så langt forløb, der gør man har mulighed for både at fordybe sig i det, men også at opdage ens egne svagheder og stærke sider, man får virkelig mulighed for at komme dybt ind i kortene og deres fantastiske evne og egenskaber.

Anja skaber rammer og mulighed for man finder sig selv i kortene, og giver plads til at det er ens egen læsning.

Udover kortene sørger Anja for at dele ud af sin viden om det der er rundt om kortene og hvad der kan være vigtigt i ens egen rejse for at blive en god Englekortlæser.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale en rejse sammen med Anja. – Lene, Hold 2

 

Uddannelsen henvender sig til dig der:

 • Ønsker at kunne tilbyde dig selv og dine klienter et helikopterperspektiv på en situation du/de gennemgår

 • Som er vild med den selvindsigt englekortene giver

 • Ønsker at kunne tilbyde englekortlæsninger professionelt

 • Vil have dybere kontakt til det åndelige aspekt af verdenen

 • Mangler selvtillid når du lægger kortene

 • Vil lære en let måde at komme i kontakt med din intuition og dine engle på

 
 

Små hold for intensiv læring

 

Uddannelsen består af små hold (maks. 10 kvinder live og 4 på onlineholdene) for en personlig og grundig undervisning (jo, i teorien kan der være mange flere da det er online, men for at jeg kan se dig og støtte dig i din udvikling, afholder jeg uddannelsen i små hold).

 

Certificering og etik & moral: Har du gennemført alle hjemmeopgaver og været til livetræningerne minimum 50 % af gangene, får du udleveret dit diplom.

Jeg forbeholder mig retten til ikke at udlevere dit bevis, hvis du ikke overholder undervisningskravene, udviser forståelse for etik, moral eller har udvist manglende engagement undervejs.

Som moderne mystikere er det vores pligt at vise forståelse og ærbødighed overfor de mennesker vi servicerer og den åndelige verden, hvis lys vi udbreder. Jeg forbeholder mig retten til at bortvise en studerende og udelukke eleven uden varsel, uden tilbagebetaling af den del af forløbet, som allerede har fundet sted, hvis jeg vurderer at den studerende ikke lever op til den etik og moral som der er blevet undervist i.

Din investering er 12.800 kr. for en livsændrende sjælerejse der gør dig stærk i at kommunikere med din intuition, englene, Universet og dermed skabe et mirakuløst liv for dig selv. (Reel værdi: 18.800 kr.)

Betal hele uddannelsen ved tilmelding eller vælg at betale i 5 eller 9 rater, første rate forfalder ved tilmelding. Vælg ratebetaling her

Har du brug for at dele din betaling op over længere tid kan du vælge at betale over 5 eller 9 gange, med en måned imellem. Første betaling sker ved tilmelding. Der er administrationsgebyr på ratebetaling.

Vælg at betale din uddannelse i 9 rater

Alle priser er inklusive moms.

Såfremt din indbetaling/ratebetalinger ikke er modtaget rettidigt mister du din plads på uddannelsen.

 

 

Har du spørgsmål? Send en mail til mig på anja@anjacarolina.com

 

Jeg glæder mig til vores rejse ind i intuitionens og kortenes verden sammen!

Anja Carolina Christensen

Refundering & Vilkår:

Jeg er kun interesseret i at undervise dig i noget der virker for dig, derfor giver jeg en garanti de første 30 dage på fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

 

Alt du bedes gøre er at indsende dit hjemmearbejde for modul 1 så jeg kan se at du har været engageret, samt fortælle hvorfor du vil stoppe (så jeg kan blive bedre til at udvikle uddannelsen fremover) og du vil få dit indbetalte beløb tilbage.

 

Vælger du at stoppe senere end de første 30 dage er tilmelding bindende.

 

Der er copyright på alt udleveret materiale. Ligeledes må du heller ikke kopiere og plagiere titler og produkter fra Anja Carolina, dette medfører øjeblikkelig bortvisning fra uddannelsen.