anja profil.jpg

Anja Carolina

Jeg er din guide til et liv i indre ro, spirituel transformation og stærk energi

Jeg hjælper sensitive kvinder til at finde deres spirituelle side frem, og skabe indre ro og fred.

 

Jeg har samlet de ressourcer som du skal bruge til at trives som sensitiv, spirituel kvinde, og jeg skriver dybdegående om de ting, som jeg ved virker, hvis du vil i kontakt med din intuitive side: chakraer, energi, engle, orakelkort, mindfulness, og meget mere.

 

Du finder det hele her, i dit tempel, dit sacred space, hvor vi kan mødes i høj energi og sammen trække på de ting som lige netop du har brug for, for at leve et liv i kontakt med din sjæl, din intuition og din glæde.

 

Sådan arbejder jeg

Min passion er at transformere mørke til lys. At hive den indre kraft frem, som vi hver især besidder, og hjælpe kvinder til at være mere sig selv og nyde det. Et arbejde som jeg udfører på mig selv hele tiden, da vi alle er elever på vej til ny indsigt og visdom.

 

Jeg transformerer uro, kaos og uvished til krystalklar vished, ro og ægte gudindepower. Jeg bruger orakelkort som redskab i samarbejde med mindfulness, mentoring, healing, krystaller og intuition.

 

Jeg har udviklet et kursus og en uddannelse i at læse orakelkort intuitivt til dig, som ligesom mig, elsker at lære nyt, udvide og ekspandere din sjæls muligheder og visdom.

 

Som den jordnære Stenbuk jeg er, har jeg en fod plantet på jorden og den anden i den spirituelle verden. Evigt nysgerrig, evigt skeptisk. Men jeg tror på at overbevisende resultater taler for sig selv.

 

Når vi sidder fast, er der en mulighed for at finde en ny vej at gå, en ny måde at være på, via den visdom som kommer fra "det der mellem himmel og jord" - fra Universet (Gud, Kilden, Skaberkraften etc. - for min skyld må du kalde det præcis hvad du vil).

 

Jeg tror på lyset, på kærligheden og empatiens vej. Jeg er vild med når vi lever efter vores intuition, sætter kærlige grænser,er realistiske men optimistiske på samme tid. Jeg bliver begejstret og opløftet over spirituelle, mystiske ritualer såvel som hverdagens rutiner. Jeg tror på flow kan fremelskes med øvelse. Jeg søger altid lyset. Jeg tror på kvinders potentiale til at leve fra et kærligt og fredfyldt sted, på at lytte til den indre visdom, på at løfte sig selv først - så man kan være stærk nok til at løfte i flok.

 

Jeg tror på at verden har brug for mere blidhed, lys og kærlighed hver evig eneste dag, og at healing starter i os selv, i det små.

 

Jeg ved med sikkerhed at mørke kan forvandles til lys, jeg har set det ske hos mig selv og hos andre.

Jeg tror på at det at elske sig selv og være hjemme i sig selv. Jeg tror på at det giver mere overflod og overskud - til alle.

 

Jeg tror på hverdagslykke, at stilhed er vejen frem til indre visdom og et lykkeligere liv. Jeg tror på hundekram, tilgivelse, gode venskaber, familie, naturens skønhed, på selvkærlige handlinger, på optimisme, taknemmelighedsdagbøger, teknologi, kunst der rører hjertet og at dele med hinanden. Jeg ved at vi er her for en ting: Kærlighed.

 

Anja Carolina

 

Flere sider af mig

Her er hvordan jeg kan hjælpe dig

 
rawpixel-com-256642-unsplash.jpg

Lær din egen sjæl at kende...

Mine uddannelser, kurser og sessioner er designet til at give dig din sjæls visdom tilbage. Bliv Intuitiv Englekortlæser her

 
saffu-208364-unsplash.jpg

Healing til dig

Alt er energi, også dig. Er din energi i balance er dit liv også. Hvis ikke så lad mig hjælpe dig. Skriv dig op på nyhedsbrevet og få besked om når der er åbent for healing.

 
0030.jpg

Brug for hjælp til din bog eller blog?

Jeg elsker ord, jeg vil ikke lyve; kommunikation og formidling burde være mit mellemnavn!

Som forfatter kan jeg hjælpe med at finde på vinkler til hvad du skal blogge om, emner du kan blogge om (og så mange at du er klar til et helt år) eller jeg kan hjælpe med at redigere din spirituelle bog, så der er flow, godt sprog og en rød tråd, inden du udgiver den til verden. Se min forlagsside her eller kontakt mig hvis jeg skal hjælpe dig med dit projekt.

 

Fotos på denne hjemmeside er medmindre andet er angivet copyright Anja Carolina.

Fotos krediteres de fleste steder under det pågældende indlæg.

Billede under Brug for hjælp til din blog fra Styled Stock

Billede under Healing til dig fra Saffu via Unsplash

Billede under Lær din egen sjæl at kende Rawpixel via Unsplash

Header i toppen af Om Mig siden Chris Brignola via Unsplash

Forsiden:

Header: Pixabay

GWY CLUB: Dreamstime

Healingsbillede: Katherine Hanlon via Unsplash

Sider:

Sagt om Anja Carolina Header: Mckinley Law via Unsplash

Kontakt header: Styled Stock

You:The Oracle header: Linus Nylund via Unsplash

Blog Header: Pixabay

Podcast header: Dominik Vanyi via Unsplash

Healing header og billede: Katherine Hanlon via Unsplash